Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van még manapság olyan ember...

Van még manapság olyan ember aki csupasz sós vagy fűszersós margarinos kenyeret eszik, tényleg ennyire ciki étel lett?

Figyelt kérdés
Unokatesóméknál voltam néhány napra, és rámszóltak hogy ne legyek már ilyen igénytelen hogy margarinos kenyeret eszek mikor televan a hűtő felvágottakkal. Komolyan nem értem emlékszem régen 20+ éve mikor gyerek voltam ő is ette, hiába volt felvágott is. Én imádom, mikor jó friss puha a kenyér a héja meg ropogós. Megkenem vékonyan és van hogy sóval, van hogy ételízesítővel de legtöbbször valamilyen sülthús, grill, sültkrimpli fűszersóval szórom meg.

2022. okt. 18. 19:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Még fiatal voltam, amikor egy családi ismerősünket meglátogattuk egy kis távoli városban, és megkínált minket vajas kenyérrel és paprikás szalámival

Sose esett még olyan jól egy egyszerű paprikás szalámi: Sajnos az élet úgy hozta, hogy pár évre rá elhunyt szegény, és az volt az utolsó alkalom amikor láthattam őt

A mai napig eszembe jut amikor paprikás szalámit eszek

Természetesen szoktam én is magában enni vajas kenyeret, most is éppen azt ettem (ezért is kereshettem rá a vajra éppen): friss kenyér vajjal, és egy csepp kis tormával a tetején 👌

2023. máj. 25. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!