Mitől lesz igazán piros a paradicsomos húsgombóc mártás?
Figyelt kérdés
És hogy készíted el, hogy ne legyen zsíros?
Lányom azt mondta hogy az enyémnek zsíros íze van. És az iskolában szép piros.
Ti hogy keszititek? Köszönöm előre is.
2022. nov. 16. 20:49
11/13 anonim válasza:
Én egyáltalán nem teszek bele rántást, sokkal finomabb is szerintem meg a szine is egész más.
12/13 anonim válasza:
Ahogy a street kitchen-es receptben is van, 1 liter passatahoz 1 ek. lisztet használ sűrítésként. Ennyi rántás nem fogja kihalványítani...
Amúgy fura, hogy pont az iskolában látszik pirosabbnak, mert a menzás helyeken szokták agyonrántásozni...
13/13 anonim válasza:
Az iskolában feltehetöen beletesznek egy csomó paprikát a rántásba, ahogy valaki írta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!