Mennyit költötök kajára 1 hónapban (egy főre számolva) ? Illetve általában mit és mennyit esztek 1 nap (nyilván abból esztek, amit vásároltatok, de na, konkrétabban:D) ?
Szóval darált hús 1200
Tészta 1000
Paradicsomszósz 600
Alappor számoljunk 500-al kell 2db
Sajt egyénileg
Gomba
Nos így mennyi?
Persze, ha csak húst, és tésztát eszel elég rá 2000 is.
Minek alappor a bolognaiba? :D
Sosem tettem még bele, nem használunk ilyen felesleges vackokat, mint a porok és ételízesítők, szerinted anno hogy főztek az emberek, mikor ilyen nem létezett?
Gomba hogy kerül bele? Az a milánóiba kell.
Ja igen, oké, a 10 deka sajtot elfelejtettem, akkor legyen 3.350-, de akkor az két embernek már vagy 3 napi ebédje, akkora adag. És arról még nem is beszéltem, hogy lehet venni tésztát, paradicsomszószt olcsóban is, mindjárt nem tartunk ennyinél sem.
Okés!
Ezt most engedjük el! Én úgy készítem, ahogyan ízlik! Te meg látom kihozod, ha kell 500ft-ból is! 😂😂😂
Nem mondtam, hogy 500 forintból hozom ki, csak hogy ne kamuzzuk már azt, hogy egy sima spagetti 4 ezer forint, meg ne tegyünk már úgy, mintha ennyiből egy ebédnyi adag jönne ki.
Nehogy már te hepciáskodj, mert valaki máshogy főz :D
De ember, te itt alap spagettiről írtál, az alap spagettinek meg nem része sem a por, sem a gomba. Most ilyen alapon szarvasgombát meg kagylót is tehetek bele, akkor kerül majd 10 ezerbe is, de már nem alap spagetti.
Hülyeség az, amivel érvelni kezdtél, hogy egy alap spagetti 4 ezerből van meg minimum(!). Neked lehet, de másnak nem.
Jó, de nem az számít, neked mi az alap, ha általánosságban beszélsz :D
Durva, gondolom téged sem az eszedért szeretnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!