Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Más ia leállt sok zöldség...

Más ia leállt sok zöldség megvásárlásáról mert?

Figyelt kérdés

Amennyire felmentek az árak annyival nem ad több ízt az ételbe.

Újhagymát mindog vettem, most egyáltlaan. Gomba is népszerü volt nálunk de most már nem veszek. Karalábét se. Stb

2022. szept. 27. 11:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%
Én eddig se vettem zöldségeket, szóval hidegen hagy.
2022. szept. 27. 12:53
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, ha nem érzed benne a fokhagymát, akkor vegyél fokhagymaport és közvetlenül az étkezés előtt szórj az ételre.
2022. szept. 27. 12:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Mivel minden megdrágult, így megkérdezhetlek, hogy hogyan tervezel étkezni a jövőben? Esetleg áttértek a fényevésre?
2022. szept. 27. 13:23
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Én a húsevést hagytam el teljesen, a zöldségek jóval olcsóbbak is, jobban laktatnak és finomak is, jól elkészítve.
2022. szept. 27. 13:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, milyen zöldség, én pl. főleg sárgarépát és újabban sütőtököt szoktam venni, ezek viszonylag olcsók és finomak, főleg ha akció van. Sárgarépát nem csak levesbe lehet tenni, én pl. rizsbe szoktam, de akár magában is lehet enni (egy kis olívaolajjal...). Vízben sokáig eláll, én úgy tartom a hűtőben. Kb. egy hónapig szokott kitartani, a végén is ugyanúgy ropog. Nem saját ötlet.
2022. szept. 27. 14:03
 16/24 NTBS ***** válasza:
61%
Amit lehet megtermelek. Fölöslegesen eddig sem vettem zöldséget és ezután sem fogok.
2022. szept. 27. 15:01
 17/24 Metionin ***** válasza:
100%
Eddig is csak azt vettük meg, ami tényleg elfogy, szóval nem. Mindig eszek a főtt kajához salátát, erről nem mondok le míg nem muszáj. Inkább a nassolnivalókkal meg a kajarendeléssel álltunk le.
2022. szept. 27. 15:13
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én pont, hogy húsból vásárolok kevesebbet. Szerintem bőven elég heti 3-4 alkalommal húst enni, rengeteg finom és laktató zöldséges recept van. Nem pazarlok kaját, csak annyit veszek amennyi elfogy és nem veszek sok felesleges nasit.
2022. szept. 27. 15:21
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Arról mondjuk nem a zöldségesek tehetnek, hogy nem tudsz főzni.
2022. szept. 27. 16:40
 20/24 anonim ***** válasza:
92%
Zöldséget simán veszünk az áremelkedések óta is. Pont a napokban főztem nagyon finom zöldséglevest. De fagyasztott zöliket is rendszeresen veszünk.
2022. szept. 27. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!