Reggeli ötletek?
Figyelt kérdés
Utálok reggelizni, de valamit muszáj ennem reggelente.
Évekig müzlit ettem minden hétköznap reggel de már nagyon meguntam.
Viszont nem tudom mit ehetnék helyette minden nap ami hasonlóan "no effort" reggeli
2022. szept. 10. 19:46
2/6 anonim válasza:
Én minden reggel eszem egy lágytojást, egy hajszálvékony, vajas tönköly piritóssal, meg egy kávét kevés tejjel, cukor nélkül. Nekem megunhatatlan és délig elég is.
3/6 anonim válasza:
Tepertős, vagy sajtos pogácsát, bögre gyümölcs teával és kész.
Vagy olivás stanglit (Lidl) kaukázusi kefírrel.
4/6 anonim válasza:
kenyér vagy pirítós
+
sajtkrém / humusz / céklás humuzs/ sült paprikás humusz / babkrém / lilahgymás babkrém / vöröslencsekrém / padlizsánkérm
+ magas hústartalmú sonka
+ sajt
mellé valamilyen friss zöldség
vagy más műfaj egy rizskoch, sült zabkása
5/6 anonim válasza:
En se vagyok nagy reggelis, egy kefirt vagy joghurtot szoktam enni, meg kb 20-25 dkg gyumolcsot hozza. Vagy csak a gyumolcsot. Azt is ilyen 10-11 kozott. A KV utan orakig nem kivanok semmit. Gyumolcs smoothie-t szoktam meg, de nekem az mar effort..
6/6 anonim válasza:
Pirítós eszem minden reggel, vagy ha még ahhoz sincsen kedvem, összedobok egy szenyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!