Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Reggeli ötletek suliba?

Reggeli ötletek suliba?

Figyelt kérdés
A szokásos szendvics helyett változatosabb reggeliket szeretnék vinni a suliba.Mondanátok ötleteket hozzá?Főtt ételeket ne írjatok!

2014. máj. 18. 19:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Rengeteg kreatív szendvics van,főleg most. pl főtt tojás,sülthús vagy sajt répával,káposztával vagy bármilyen más zöldségfélét tehetsz rá.a lényeg a kreatívitás
2014. máj. 18. 19:39
 2/12 dávid2030 válasza:
100%

Tűnjön bármilyen parasztosnak én szalonnát szoktam vinni. Próbáld ki, hogy viszel pár szelet szalonnát kenyérrel meg pirosarannyal.

Nézzetek csak parasztnak... de mindenki kér tőlem egy falatot. :)

Vagy amit még csinálhatsz és nem szokványos az hogy reggel pár perc alatt megsütsz egy tükörtojást(tudom, hogy kérted főtt ételt ne.. de szerintem jó) és berakod 2 szelet kenyér közé.

Aki parasztnak néz az meg úgy járt :) te legalább finomat eszel.

2014. máj. 18. 19:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Szalonnás szendvicset én is vittem piros arannyal lány létemre, de aztán rájöttem hogy pirítva sokkal finomabb, és legalább nem rágós :D Ha attól tartasz, hogy megérzik a leheleteden, mit ettél, rágózz a szendvics után ;)
2014. máj. 18. 19:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket!:)Tudnátok mondani ilyeneket pl:almával v bármilyen gyümölccsel is?:D
2014. máj. 18. 19:53
 5/12 anonim válasza:

Szalonnát én is vittem uzsira már, és én is mindig adtam belőle padtársnőmnek... mindig jól esett !

Le*artam magasról ki mit gondol, ha egysezr azt kívántam, akkor azt kívántam :D .

Uzsi ötletek :

-bundás kenyér

-főtt virsli

-fasírt, rántotthús

-sajtos kenyértekersz (veszel két szelet szendvicskenyeret, nyújtófával vagy ahogy én csináltam villával összelapítod, a két lapított kenyér közé egy szelet sajtot teszel, felgöngyölöd, és bele a tepsibe olajba- nagyon de nagyon finom és laktató ! ) Ajánlom bundás kenyér formájában is, de tulajdonképpen a bundás kenyeret is kombinálhatod különböző töltelékekkel)

-hortobágyi palacsinta

-bármilyen palacsinta (túrós-kapros, krumplis, káposztás).

Amúgy én lezárhatós műanyag dobozban egy időben vittem norm kajákat is, pl böff salátát, káposztás tésztát, ránottát stb. Nem szégyen :)

2014. máj. 18. 19:59
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Én szoktam vinni palacsintát, sütit, gyrost, melegszendvicset, tojásos-lecsós szendvicset, szalonnás/sonkás rántottás paradicsomos szendvicset, szalonnás-tormás-sajtos szendvicset, gyümölcsöket, joghurtot, sült/rántotthúsos szendvicset.
2014. máj. 18. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:

előző vagyok

ez szerintem elég jól hangzik...

[link]

2014. máj. 18. 20:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Szendvicsből rengetegféle lehet: lehet benne csirkehús (akár rántott, akár natúran megsütve/pirítva), tojásrántotta, saláták, zöldségek, főtt tojás, sajt, ketchup, piros arany, majonéz, mustár, mindenféle felvágott...

Lehet kenyérből, kifliből, zsemléből. Lehet sima fehér, vagy barna, rozsos, teljes kiőrlésű...

Lehet pirított a kenyér/zsemle/kifli.

Vihetsz muffinokat, kekszeket (pl. Jó Reggelt keksz, vagy bármilyen), különféle péksütiket (csokis/vaníliás croissant, kakaós csiga, fahéjas csiga, túrós batyu, mákos/diós búr kifli, pogácsa, lekváros bukta, vagy ízes levél...)

Vihetsz salátát valamilyen öntettel, ahhoz is lehet pl. főtt tojás, felvágott, vagy (csirke)hús (vagy pulyka, stb.).

Alma, narancs, mandarin, kivi...

Tej, kakaó, narancslé...

Hozzá egy kis szelet csoki, pl. Sport szelet, vagy a Győri Édes kis macija...

[link]

2014. máj. 18. 20:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Megèheztem...:(
2014. máj. 18. 21:27
 10/12 anonim ***** válasza:
29%
A gyári virslitől - mets meg Uram minket.
2014. máj. 18. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!