Töltött paprika töltelékének hogy tudhatom meg az ízét?
Figyelt kérdés
Muszáj megkóstolni a nyers húst? Van valakinek pontos receptje, ami tuti? Só-bors-fokhagyma-pp. arányok. Elég taszító nekem, hogy a nyers húst kóstoljam.2022. aug. 15. 07:15
21/25 anonim válasza:
#19
Nem a vágáskor, hanem az étkeztetésénél kerülhet bele a kórokozó, a házilag nevelt állatnál.
Kérdező!
Nem kell a nyers húst kóstolgatnod, én sem teszem, csak a fűszerezést szoktam ellenőrizni, mert hol a só, hol a bors gyengébb a megszokottnál.
De ha a 13-as recept szerint készíted, akkor nagy gond nem lehet, még ha nem is nyalod le az ujjad!
22/25 A kérdező kommentje:
Jó lett gyerekek, de amúgy, mivel jól nyakig öntöm a paradicsomos lével, ha még gyenge is lenne, a paradicsomos lé kompenzál elég rendesen. NYAMNYAMNYAM
2022. aug. 15. 10:43
23/25 anonim válasza:
"Nem a vágáskor, hanem az étkeztetésénél kerülhet bele a kórokozó, a házilag nevelt állatnál."
Az állat etetésekor is illenék betartani alapvető dolgokat.
24/25 anonim válasza:
#23
Igazad van és ezt jól meg is beszélgettük, egyebet mások életében nem tehetünk!
25/25 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!