Töltött paprika töltelékének hogy tudhatom meg az ízét?
Figyelt kérdés
Muszáj megkóstolni a nyers húst? Van valakinek pontos receptje, ami tuti? Só-bors-fokhagyma-pp. arányok. Elég taszító nekem, hogy a nyers húst kóstoljam.2022. aug. 15. 07:15
1/25 anonim válasza:
Vegyél ki egy kicsit, mikrózd meg, és máris nem lesz nyers.
2/25 Noren1989 válasza:
Én nem szoktam kóstolgatni. Akkor volt jó a múltkor, mikor màr karnyújtàsnyi tàvolsàgból is éreztem a fűszerek illatàt.
Megjegyzem,zöldfűszert is hasznàlok ebbe a töltelékbe.
3/25 anonim válasza:
Ha magával a hússal van bajod, dugd bele az ujjad és nyald le. Úgy csak a fűszereket érzed
4/25 grafno válasza:
Ha kesznek erzed akkor megsutsz egy kiskanal hust belőle.
5/25 anonim válasza:
Hehe, szintén zenész.... Fél kiló húshoz egy teás kanál só, 5 tekerés fokhagyma granulátum, 10 tekerés fekete bors a bevallt recept nálam.
6/25 anonim válasza:
6!
Elnézést, felség, hogy segíteni próbáltam. Igazad van, a te kizárólag kötözködni kívánó kommented nyilván többet segített
7/25 A kérdező kommentje:
Na próbára mentem, majd kiderül milyen. Nem volt kedvem mosatlanítani még egy tállal és kisütni húst. Meglepetés.
2022. aug. 15. 08:55
8/25 anonim válasza:
7. Nem a szándékkal volt a baj, hanem azzal hogy biztosra vetted hogy mindenki fűszer őrlőt használ.
9/25 anonim válasza:
9!
Konkrétan idéznéd, hol vettem biztosra?
"....a bevallt recept nálam." Vagy nem megy az értő olvasás?
10/25 anonim válasza:
Ha minden sikerül, akkor egy fűszeres paradicsomszószban lesz az egész egy paprikában aminek szintén vam íze, szóval ha a tölteléket nem tolod túl, akkor nagy baj nem lehet akkor sem ha egy kicsit alulfűszerezed. Főzz sokat, egy idő után már simán nyomhatod szemre is. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!