Lejárt szavatosságú termékeket tényleg árulhat akciósan a Coop bolt?
Tegnap bementem, és le voltak akciózva a Milka csokik,vagy 30 db egy kosárban.Meg is örültem. Aztán láttam hogy a szavatossága májusban lejárt.
Szóltam az eladónak, hogy amúgy ezek 2 hónapja le vannak járva. Azt mondta, hogy akciósan így is árulhatják.
Ez igaz?
Egyébként többször láttam már azt, hogy 3-4-5..stb napja lejárt tejtermékek voltak a hűtőben akciósan.
Sok tudatlan, pont azt pontozzák le, aki ebben dolgozik és pontosan ismeri a szabályokat, de okoskodjatok csak, igaz nevetséges ez a rengeteg félinfós marhaság, amit összehordtok :D
Jah és a mekibe se egyetek, nekik is mi gyártjuk az alapanyagot (ami náluk alapanyag, valójában késztermék), rendszeresen hosszabbítjuk nekik, mert nem fogy el.
21: Ha meg lehet hosszabbítani, tehát garantáltan fogyasztható a termék még x ideig, akkor miért írtok rá korábbi határidőt?
(Igen, tudatlan félinfós vagyok a témában, világosíts fel)
Érdekes volt, hogy ezt leírtad, de jelen esetben (ahogy te is írtad) nem ez áll fent, így nem nen rakhatja ki. Ezelőtt én sem tudtam erről, de feltételezem, ha találkoztam volna már vele, tudnám, mert megfelelően fel lenne tüntetve az új lejárati dátum is, meg akár az is, hogy ezt a gyártó engedélyezte.
Kétlem, hogy a Milka egy random coopban lévő csokikra meghosszabbított engedélyt adott, vagy egyáltalán kértek volna. Sőt akár azt is, hogy egyáltalán ők tudnak erről a lehetőségről. Ezért van az, hogy most nem ez a válasz a leghasznosabb, mert tulajdonképpen nem erre a kérdésre vonatkozik. (Pontosabban az első válaszod hasznos volt, te is leírtad, hogy itt nem ez a helyzet.)
“ Pontosabban az első válaszod hasznos volt, te is leírtad, hogy itt nem ez a helyzet.)”
A többi választ nem is a kérdésre írtam, hanem az ostoba válaszokra reagáltam. Aki nincs képben, azt nem értem miért érzi szükségét, hogy kommentelgessen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!