Lejárt szavatosságú romlandó élelmiszer. Kinek mi a véleménye erről? A többi lent.
Egy kis faluban élek a családommal tolna megyében,itt vásárlás szempontjából nincs sok lehetőség.A minap a kisboltba (ahova már egy ideje járunk)lejárt szavatosságú csomagolt lecsókolbászt kaptunk,persze otthon vettük észre.
Visszavittem és kicserélték de az üzletvezető hölgynek nem nagyon tetszett a dolog.Persze hozzá kell tennem a hölgyet elég régóta ismerem(együtt nőttünk fel).Azért próbáltam emberi hangon intézni az ügyet.Azóta nagyot estem a szemükben,nem úgy néznek rém mint előtte.De mivel nem kértek meg hogy többet ne menjek oda ezért még járok oda.Ezért kicsit bánt a dolog és érdekelne ki hogyan intézte volna a dolgot?
Ja, hogy nekik áll feljebb? Vicces...
Nem is tehettél volna mást, nem lehet minden felett szemet hunyni.
Nagyon szánalmas a nő, hogy amiatt téged néz le, mert ő romlott árut adott neked. A te szemedben kellett volna nekik esniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!