Mit csináljak annyi sok meggyel? Nagyon sok van a fán, már adtam szomszédoknak is, rám fog rohadni, azt meg nagyon bánnám.
Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 16:48
11/20 anonim válasza:
Nem tudom, ma gyártottak, kb 1 hónap múlva derül ki... csak pár kiló, kísérletnek, mert sok bokrom van, és jövőre meg több lesz, ennyit nem eszünk meg.Most próbálkozom mindennel IS.😃
12/20 A kérdező kommentje:
Jól teszed, sok sikert,
Én is megpróbálom a meggybort,, hátha jólessz!
2022. jún. 19. 18:40
13/20 A kérdező kommentje:
Keresek a neten, hogynem lehet elrontani!🙂
2022. jún. 19. 18:41
14/20 anonim válasza:
Neked is minden jót! Nezz utána, a borhoz kell 'kotyogo" is, de gyarthatsz is magadnak.
16/20 anonim válasza:
#15: zseni vagy, az azalas nem jutott eszembe, pedig van gépem.Aszalt ribizli. Tuti, hogy a meggy meg jobb lenne.
17/20 anonim válasza:
Én mindent aszalok. Ha kicsit túlszárad véletlenül, akkor ledarálva menő gyümölcspor lesz.
De bele lehet mártani az aszalt cuccot csokiba, kiváló gasztroajándék!
18/20 anonim válasza:
Befőtt, lekvár, fagyasztóba, pálinka, eladni(?), aszalni, fermentálni (ez nagyon ízlés kérdése), szörp, én szoktam ilyen szirupot is csinálni belőle mondjuk jégkrém mellé
19/20 anonim válasza:
Meggylekvár, Meggyszörp, Szódás meggy, meggyes rétes, meggyes pite, meggyes lepény, meggyfagyi, meggyleves, gyümölcsleves, meggymártás, lefagyasztani is lehet, megenni...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!