Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Este át jönnek az az új...

Este át jönnek az az új szomszédok beszélgetni 6 leszünk elég ha csak pogit csinálok, vagy csináljak valami szendvicset is?

Figyelt kérdés
Pia meg van oldva .. Gondoltam, hogy csinálok liba zsiros kenyeret lila hagymával ,meg kolbászos sajtos szendvicset ... Mit gondoltok jó ez igy ???
2012. febr. 18. 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég a pogi,de ha van kedved csinálhatsz szendvicseket is.:)
2012. febr. 18. 09:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok is, nem kell ennyire beleadni apait-anyait, mert ők az újat, nekik kell készülniük és jó benyomást kelteni elsősorban. Bőven elég a pogi nem?
2012. febr. 18. 09:32
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Persze, csakhogy fogalmad sincs, mit ehetnek/esznek.

Tegyük fel:

- fogyózik

- cukorbeteg

- vega

- nem bírja a zsíros kajákat

itt a szendvicsek máris kilőve.

Én maradnék a sütinél (sós, édes). Persze, attól is függ, mikor jönnek, mert ha korábban, akkor készítenék kétfajta salátát, meg sült húst. Abból nekik is jut, ami megmarad, azt másnap megesszük mi.

2012. febr. 18. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Fogadni merek, hogy az előző válaszadó az általa felsorolt kategóriák egyikébe tartozik :) mert az "átlagosan" táplálkozóknak nem jutna eszébe ilyen - nekem is csak azért, mert vega vagyok és eleve abból indulok ki, hogy nem biztos, hogy a vendég mindent elfogyaszt.

Szóval igaza van az előttem szólónak.

Vagy inkább menj át és kérdezz rá, van-e valami, amit nem esznek, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj annak ellenére, hogy a legjobb szándékkal készültél.

2012. febr. 18. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:
38%
Semmi értelme egy csomót sütni főzni, édeset, sósat, húst, salátát. Ha nem is ismeritek még egymást, nem ismered az ízlését sem, meg nem is kell őket kell etetni. Hiszen nem enni mennek, hanem csak ismerkedni. Elég a pogácsa, mert majd ha ők fognak visszahívni benneteket, akkor nem fogják tudni, hogy mivel lássanak vendégül. És kezdődik majd az egymás túl licitálása, ami hülyeség. Pogácsa meg pia és kész.
2012. febr. 18. 10:17
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem is pogi + pia.

Vagy néhány szendvics + pia.

De: a hagymát most elhagynám, nem biztos, hogy szeretik. Inkább rakj rá piros-aranyat, vagy egy csepp mustárt, majonézt.Max, ha összeraktad, lehet csinálni belőle meleg-szenyót is, ha bedugod a mikróba.

De ezzel én megvárnám, hogy egyáltalán amikor oda-érnek, milyen benyomásom lesz róluk. Lehet, hogy még a hideg szendvics is sok, ha nem szimpik.

A vendéglátásod legyen visszafogott, nehogy túl-lőjj a célon!

2012. febr. 18. 10:53
 7/7 anonim ***** válasza:
84%

Én készítenék a pogi mellé szendvicseket is.

Vagy így ebben az összeállításban ahogy te írtad, bár a zsíros kenyérre tennék még pár karika csemegeuborkát és egy-két pötty pirosaranyat.

Vagy pedig úgy hogy a pogácsa mellé nem szendvicseket csinálnék, hanem pizzás kifliket.

Vagy valamilyen kelt tésztás apróságokat.

Pl ilyet:

[link]

Én ezt a fentit már elkészítettem, mondhatom isteni finom, a lányom másnap vitt a suliba is, a tanárnéni nem akarta elhinni hogy én csináltam. :-)

2012. febr. 18. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!