Gazdagréten keresek "elsőrandis" igényes cukrászdát, ahol lehet normálisan beszélgetni. (Hülyeségektől légyszi kíméljetek meg) Hol van ilyen?
Tényleg segítsetek légyszives, nem vagyok ismerős arrafelé... Köszönöm!
Ha bejön a javaslat majdegyszer keresztapa/keresztanya leszel.. :)
Amenniben nagyon igényes és flancosat keresel (ami egyben nagyon, de nagyon finom is) ott van az Auguszt:
Nagyon elegáns (és drága).
Isteni a krémese és a fagyia!
Köszönöm Lányom / Fiuk!
Menetközben ebédre váltott a kiválasztott hölgy.. :)
A női szeszély.. :)
... És az Allee környékén..
De legközelebbre (ha lesz) egyik javaslatotokat felkeressük!
Még1x köszönöm!
A Naprózsa utcából nyílik egy olaszétterem/bútorbolt. Ott egész jó a kaja.
Vagy a 8-as busz vonalán A Törökbálinti úton van egy jó hely. A nevét sajna pontosan nem tudom (a 8-as Írhás árok megállójában azt hiszem), valami ...KÖRTE... de az se biztos, de ott jó a kaja.
Mondjuk, hogy ha ennyire nincs igény kimozdulni, akkor maradjatok otthon és rendeljetek kaját vagy főzz neki.
A lányok értékelik, ha egy fiu kicsit kitesz magáért és nem csak azt mondja: "Van rád egy órám, együnk egyet a Plázánál..."
Cafe Ponyvaregény lett kinézve, bár utólag láttam csak meg hogy ott nemigazán lesz étel. Max átmegyünk a Leroyba, de az túl nyilt, nem hangulatos..
Majd kiderül.
Anyagiak másodlagosak,
és "kecóra" hivni elsőre nem az én stílusom..
Szurkoljatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!