Kaposváron van e olyan lehetőség hogy MMA kűzdősport tanulása? Olyan érdekel ami igényes hely és színvolnalas oktatás. és tudnátok árakat is írni?
én eddig úgy tudtam hogy az MMA is egy külön sportág és abban vannak külön több harcmodork is .
Az MMA (Mixed Martial Arts) más néven Kevert Harcművészetek. Az MMA egy úgynevezett Full Contact küzdősport, mely igen széles skáláját engedélyezi a harcművészeteknek, ezáltal vegyítve a tradícionális, illetve "újabb" küzdősportokat. A sportág mai formájában 1993-ban jött létre, az Amerikai Egyesült Államokban, az Ultimate Fighting League megalapításával.
na igen, vegyíti. magyarul a szabályzatában lehetőséget ad ütésre is és fogásokra, dobásokra is.
és mégis "mma edzésen" mit tanulnál? egyszerre boxolni, vagy birkózást, vagy mindent..? figyelj, lehet ilyet csinálni. mert egy volt boxoló-birkózó tarthat ilyen edzést, és bár szakmailag nem lesz annak értelme hogy mma edzés, te tanulsz majd álló és földharcot. vagyis, álló és föld bunyót.
3 évig boxoltam szóval lenne egy kis tapasztalatom hozzá
úgyhogy szerintem ez alapnak bőven elég .
akkor miért MMA "edzésre mész" ?
az MMA egy szabályrendszer, amiben akkor győzöl ha pl. kiütöd az ellenfeled, MMA-ban nem edzeni kell hanem bunyózni. ergó versenyt keress ne edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!