Kaposváron van e olyan lehetőség hogy MMA kűzdősport tanulása? Olyan érdekel ami igényes hely és színvolnalas oktatás. és tudnátok árakat is írni?
mi az hogy kell rúgni?
egy boxoló haverom az összes kick és tájboxolót lenyomta csak kéztechnikával. meg én sem szeretek belemenni földharcba. és igen, lemész edzésre és megkérded hogy mikor tudsz küzdeni. az már a te dolgod, hogy milyen bunyós vagy vagy mihez értesz.
én ahol edzésen voltam, ott egyébként szórakozásból nyomták az mma-t mert amúgy azok harcosok voltak, ott havonta egyszer volt viadal, amúgy meg edzések végén grapplingeztek. jó az, sportos.
de tanulni birkózó edzőtől tanulj, vagy thai boxostól rúgni, és ne rögtön keverve mert ahogy írták, csorbulni fog a technika. legalábbis a legtöbb edzésen ez figyelhető meg.
de keress egy edzést aztán meglátod mit tudnak ott nyújtani. írhatunk itt bármit tök idegenként, az edzőt sem ismerjük akihez járhatsz, így csak tapasztalatokat mondhatunk de ezek csak általánosítások lesznek.
esetleg annyit csinálhatsz, hogy lemész edzeni 1 hónapot, közben nyilván bunyóztok. ha jobban ütsz másoknál, akkor az ütésed jó. ha közben elkapnak és földre visznek, akkor vagy megtanulod távol tartani ütésekkel, vagy tanulsz valahol földharcot. vagy akár rúgásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!