Sütőpapír helyett mit tegyek a pizza alá gázsütőben?
Figyelt kérdés
Pizzát akarok csinálni, és most vettem észre, hogy elfogyott a sütőpapírom.Nagyon rossz gáz sütőnk van , papír nélkül tuti odaégne.2022. máj. 29. 13:59
1/10 anonim válasza:
Úgy is csinálhatod, hogy a rácsra raksz alufóliát és arra rakod a pizzát. Én régen csináltam így amíg gáz volt.
2/10 anonim válasza:
Van egy rossz hírem, a papír nem akadályozza meg, hogy odaégjen.
3/10 anonim válasza:
Vastagabban szórd be a sütölapot liszttel - ahogy eredetileg is csinálták!
4/10 anonim válasza:
Vékonyan olajozod,meghinted liszttel.
5/10 anonim válasza:
Kérj a szomszédtól egy cserepet és tedd a sütőbe, ha nagyon éget. (Vagy nézz szét otthon, hátha neked is van csereped)
6/10 anonim válasza:
A papír nem akadályozza az égést. Ha van 2 tepsid, akkor alulra tedd be a másikat.
7/10 anonim válasza:
Ha alulról éget, akkor tégy a sütő aljába egy réteg alufóliát úgy, hogy a fényes fele legyen lefelé.
10/10 anonim válasza:
Pizza alá mi nem lisztezunk hanem vastagon olajozunk. Alufoliat is tehetsz, arra raragad de a mosogatast meguszod. Vsgy olaj, alufolia, olaj,pizza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!