Egy 52 centis pizza hány embernek elég?
Figyelt kérdés
Hatan leszünk (felnőttek), 52 centis pizzákat szeretnék rendelni, de bajban vagyok azzal, hogy vajon mennyit. Még régen ettem ilyen nagy pizzát, és arra emlékszem, hogy jóval nagyobb adag volt, mint amire számitottunk.2022. márc. 28. 21:50
1/23 anonim válasza:
A fő kérdésre nem nagyon tudok válaszolni. Gondolom 2 biztos elég lenne. De nem tudhatjuk, mennyire vagytok nagyétkűek.
De mennyire ismered a többieket? Hasonló az ízlésetek? Csak mert nem lesz jó 2db 52cm-es húsimádó pizza, ha van 2 vegán is a társaságban. Ahogy az se lesz jó, ha egyetlen vegetáriánus miatt lesz az egyik nagy pizza húsmentes, miközben a többiek legalább sonkát vagy kolbászt akarnának rá.
Szóval érdemesebb lehet több kisebb pizzát venni.
2/23 anonim válasza:
Számold ki a területét... r2×pi
Egy árlag pizza 28-30 cm átmerőjű, annak a területét hasonlítsd hozzá.
3/23 anonim válasza:
Egy 52 centis pizza durván 2,6 normál 32 centisnek felel meg. Tehát én kettőt rendelnék. 5 normál pizza 6 emberre az reális.
4/23 qkker1 válasza:
Nekem 1 elég lenne, igaz szeretek enni /látszik is rajtam/.
5/23 anonim válasza:
Elsőkörben szerintem is derítsd ki hogy van-e Vegán/Vega a társaságban, és utána lehet az ízlésüknek megfelelő pizzá(ka)t rendelni.
7/23 anonim válasza:
2 db eleg 6 átlagos etvágyú embernek.
8/23 anonim válasza:
qkker1! Mi csak próbálunk segíteni a kérdezőnek! A te 6-os válaszod talán a kérdésre ad választ?? Nem, sőt, a 4-es válaszod sem. Innentől kezdve nem tudom, miről beszélsz...
9/23 anonim válasza:
6. Tudom, de ha mondjuk a társaság fele nem eszik húst, akkor felesleges egy 52 centis húsos pizzát rendelni.
10/23 qkker1 válasza:
Mi a gondod a 4-es válaszommal? Lehet a csapatban hasonlóan beles, nem mindenki kákabélű!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!