Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki lehet jönni napi 3000...

Ki lehet jönni napi 3000 forintból?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Napi 3000 forintból ki lehet jönni,ha csak ételre költök?

10 napot 24 órázok (biztonsági őr vagyok),a többi napon otthon vagyok.

ma 17:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Ki lehet, sőt, nagyon jól is ki lehetne, ha pl. lenne időd főzni, de 24/48-nál úgy felborul a bioritmusod, hogy nem sok kedved lesz hozzá.
ma 17:58
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Ki.
ma 18:00
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Igen, de csak akkor, ha otthon főzöl 1 személyre, és nem kaviárt eszel homárral.
ma 18:00
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát igen első,csak az a baj , hogy van amikor nem vagyok otthon 48at sem ,mert ha valaki beteg be kell menni van amikor nekem helyette, szóval 24 után vagy egy este 12 óra még vagy egy nappal 12...

Remélem már megoldódik ez a probléma és normálisan otthon lehetek 48 órát...

ma 18:04
 5/12 anonim ***** válasza:

Régen ez is úgy volt, hogy 24/48, 24/72.

1-es voltam.

ma 18:05
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Lidlben (meg biztos máshol is) van ételmentő. 1-2 napos pékárú több összecsomagolva, féláron.

Hűtőpultban vannak lejáratközeli felvágottak, sajt, joghurt, készételek,egytálételek amit csak melegíteni kell. Múltkor marhapöri krumpkival volt 600ft, csirkesaláta 400.

Persze, ezeket aznap meg kell enni.

ma 18:07
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Persze. De nem úgy, hogy már reggelire bedobálgatod a kosaradba az előre becsomagolt felvágottat/sajtot, péksütit, energiaitalt, üdítőt, csokikát.
ma 18:08
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha főzöl, főzz nagyobb adagot és fagyaszd le. Már amit lehet.
ma 18:13
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Normális főt étellel bőven.
ma 18:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak ételre ki. És inkább ne napi szinten oszd fel a költségeket hanem kevesebbszer vegyél nagyobb csomagokat. Pl egy fél kilós lencsét tudsz enni 3 napig stb
ma 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!