Heti 30-40 ezer forintból ki lehet jönni?
Figyelt kérdés
Ha nincs számla, befizetni való, tankolni se kell... Elèg lehet a kajára? (2főre)2022. aug. 10. 09:40
1/41 anonim válasza:
Szerintem csak karjára igen, kényelmesen.
2/41 anonim válasza:
Biztos, hogy heti? Ha igen, akkor simán.
4/41 anonim válasza:
Kevesebből is, ha csak kajára kell költeni.
5/41 anonim válasza:
Biztos, hogy heti? Havi 30-40 is elég kell legyen csak ételre.
6/41 anonim válasza:
Havi 40ből is kijön, akkor azért figyelni kell, de heti 40ből kényelmesen kaját rendelve, nasival/alkohollal is, ne szórakozz.
7/41 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy havi 120-160 ezerből tudsz-e CSAK enni egy hónapig? :D Anyámnak ennyi a havi fizuja :D
8/41 A kérdező kommentje:
Igen, 3 hètre maradt 120 ezernèl kicsit kevesebb...
2022. aug. 10. 11:47
9/41 A kérdező kommentje:
7# igen, ès őszinte leszek, csodálam az olyan bereket, akik havi szinten kijönnek enyiből... Ez az első teljes hónap ès nem tudom mennyire lesz szüksèg. Dohányzunk az egy hètre 7-8 ezer forint, alkohol 0, (illetve van itthon) mellete háztartási cuccok, takarítószer, mosogatószer.... Minden mást kifizettem...
2022. aug. 10. 11:51
10/41 anonim válasza:
Három hétre 120.000,- Ft ha nem elég két személyre (úgy, hogy a rezsi nincs benne), akkor valamit nagyon rosszul csináltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!