Szerintetek havi 70 ezer forintból ki lehet jönni így?
Figyelt kérdés
Ha egyedül él az ember egy vidéki nagyvárosban egy első emeleti szélső panellakásban.
Nem csak a rezsire gondolok hanem mindenre
2014. okt. 28. 19:39
1/6 anonim válasza:
Ha a panelba távhő van akkor most jó sokat kell fizetni a fűtésre ha sajat lakas könnyebb a helyzet.nem kell albérleti díjra költeni!a kajan lehet spórolni de ha nincs egyéb bevétel akkor ez lehetetlen sztem h ki jöjjön vki.70e Ft-ból
2/6 anonim válasza:
Helyzetfüggő. Én házban lakom, de kijönnék, most kevesebbet költök és nem spórolok az ételen. Nagyon számít, mire van szüksége az adott embernek, gyógyszer, kontaktlencse, napi hajmosás, testépítődiéta, bérlet, gyakori utazás, miegymás... S természetesen rengeteg múlik a rezsin, elsősorban a közös költség és a fűtés olyan, hogy adott helyen nem lehet vele mit tenni.
3/6 anonim válasza:
Nem, ennyi pénz az éhenhaláshoz elég.
4/6 anonim válasza:
Sajnos szerintem nem !!! ( Saját tapasztalat )
Bár igaz hogy helyzetfüggő (hogy mik az igényeid ... ) de elég nehéz ha mindenre gondolsz vegyük csak Székesfehérváron bérelt lakás volt 1.5 éve 55.000-60.000 rezsivel együtt 1 havi bérleti díja ! És akkor még nem ettél nem öltözködtél ... ! És ez csak Fehérvár !!!
Bár ha másodállást vállalsz úgy talán !!!
5/6 anonim válasza:
A 2. voltam és természetesen bérleti díj nélkül értettem, hogy adott esetben kijöhet. S nyilván rengeteg ember él kevesebből egyedül... Attól még természetesen nem fényes összeg, főleg, ha nem pici a rezsi.
6/6 A felhasználó válasza:
Albérletben semmiképp, saját lakásban talán, de úgy se nagyon valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!