Egy 52 centis pizza hány embernek elég?
Figyelt kérdés
Hatan leszünk (felnőttek), 52 centis pizzákat szeretnék rendelni, de bajban vagyok azzal, hogy vajon mennyit. Még régen ettem ilyen nagy pizzát, és arra emlékszem, hogy jóval nagyobb adag volt, mint amire számitottunk.2022. márc. 28. 21:50
11/23 anonim válasza:
11. Az miért is magara való figyelés hogy vegyen számításba legalább 1 gombás pizzát is?
12/23 anonim válasza:
Szerintem 2 ekkora pizza simán elég kell, hogy legyen. Amikor utoljára rendeltünk pizzát, mi is hatan voltunk, pont két nagyot rendeltünk. Elég sok meg is maradt másnapra. Szerintem két 52 centis pizza elég kell, hogy legyen, szerintem két ekkora pizzával nem kéne, hogy bárki is éhes maradjon, valószínűleg még marad is valamennyi.
13/23 anonim válasza:
1 ember simán megeszik egy átéagméretű pizzát
14/23 anonim válasza:
Rossz tapasztalataim vannak az ilyen nagy pizzákkal, rendeljetek többfélét kisebb méretben és meglesz a változatosság is.
15/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, így mar világos! A társaságot ismerem,rokonok, az ízlésüket is ismerem. Mindenki megeszik mindent, ilyen szempontból egyszerű a dolgom.
2022. márc. 28. 23:37
16/23 anonim válasza:
Általában a pizzériákkal meg lehet beszélni, hogy egy ekkora pizzán fele-fele legyen a feltét. Tehát egy nagy pizzán két féle ízesítés legyen. Ha rendelsz 2 nagy pizzát, akkor az lehet 4 féle feltét variáció. Akkor mindenki kedvére tud válogatni 4 féléből.
17/23 anonim válasza:
Szerintem 4 db elég lesz.
De a biztonság kedvéért vegyél 6ot, max megeszed másnap.
18/23 anonim válasza:
Én 3-at rendelnék, max hazavitetem a vendégekkel, hogy egyék meg másnap (ha szeretnék). Nálunk elég vegyes például, hogy mennyi fogy el. Volt, hogy kevesebbet sikerült venni, máskor meg a kevés is sok lett volna.
Az sem mindegy, hogy csak pizza lesz, vagy mondjuk nasi is lesz az asztalon.
19/23 anonim válasza:
Kettő bőven elég, még maradni is fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!