Melyik pizza a kedvenced?
Figyelt kérdés
2022. márc. 5. 15:54
1/19 anonim válasza:
A saját sütésű. De mérsékelt pizzaevő vagyok, kedvencem nincs.
Ne legyen rajta olyan összetevő, amit egyébként sem ennék meg. Nekem ennyi elég. Tehát ananász, csirke, hal, penészes sajt kilőve.
Ha ez nincs, szinte mindegy.
Amennyiben van kedvem és időm, akkor magam készítem. Jobban kedvelem a vastag tésztát. Sőt, a magyar kenyérlángost még jobban, ebből a műfajból.
3/19 anonim válasza:
Vastagabb tésztájú, paradicsomszószos, sajtos, kukoricás, néha sonkás és ananászos. A tészta széle legyen jó ropogós, a sajt legyen jó sok, szétolvadva, sok kukorica.
5/19 anonim válasza:
Fokhagymás-tejfölös alap, csirkemell csíkok, ananász, kukorica, lilahagyma, sajt. ❤️
7/19 anonim válasza:
Paradicsom + crudo sonka + rukkola + mozzarella + parmezán
9/19 anonim válasza:
tésztáját tekintve a házi avgy kézműves kovászos pizza
feltétben vagy sima margherita vagy ananászos sonkás vagy négysajtos
10/19 anonim válasza:
Tenger gyümölcsös a kedvencem és szeretem amit rendelünk is meg a saját készítésűt is, mindkettőnek megvan a varázsa. Különben bármilyen jöhet mindenevő vagyok, de a herkentyűs a kedvenc pizzában.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!