Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen szuper pizza receptetek...

Milyen szuper pizza receptetek van, amit könnyen el lehet készíteni és finom is?

Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 08:55
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Attól fugg mi a konnyu meg a finom. A bolti nekem nem dinom de az konnyu. A fortéból rendelni ugyanez. Ha bedagasztok egy pizzatésztát az nekem konnyu, másnak nem biztos. Viszont finom.

Mi dagasztva csináljuk limara pizza receptje alalján. Ketchup és suritett paradicsom kevereke, oregano, trappusta es valamilyen feltet kerul ra. Pl sonka-ananasz, szalami, kolbasz, tonhal-fott tojas

2022. jan. 20. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Ha tortillalapra kensz fuszeres paradicsomszószt és arra teszed a húst meg a sajtot, az elég egyszeeű. Hogy finom-e az ízlés kérdése
2022. jan. 20. 09:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig a neten található kelt pizzatészta receptet használom fel. Nem nehéz és finom is.
2022. jan. 20. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem bonyolult otthon begyúrni egy pizzatésztát, de tény, hogy elsőre nem biztosan sikerül... Érezni kell az állagát, hogy mikor jó. Ezt csak a tapasztalat hozza meg.
2022. jan. 20. 09:57
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

én jaime oliver pizzatészta receptjét csinálom. kerek pizzasütőm van (olyan 30cm átmerőjű), 250g lisztből 1 pizza, 500g lisztből 2 pizza lesz így, vékonyabb tésztával.

feltét: sűrített paradicsom megszórva oregánóval és bazsalikommal vagy tejszín sóval borssal. erre teszem a reszelt sajtot, majd a többi feltétet, szalámi, sonka, sült csirkemell, gomba, bacon, kukorica, bab, hagyma, fokhagyma, hántolt natúr napraforgómag, póréhagyma, brokkoli, bármi amihez épp kedvünk van.

nekem ez a tészta a kedvencem, pikkpakk megvan, gyorsan megkel. 250fokra előmelegített sütőben sütöm 10-15 percig, nagyon tuti 👌

van, hogy sajtkrémet keverek össze tejszínnel az alapnak, vagy a tésztát túlnyújtom a formán és sajtot teszek a széléhez, ráhajtom a túllógó részt és kész is a sajtos szélű pizza :)

2022. jan. 20. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
+ 1 szavazat Jamie Oliver receptjére. Én a pizzaszószát is meg szoktam csinálni.
2022. jan. 20. 14:55
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2022. jan. 20. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a kenyérlángos tésztáját használom hozzá. 40 deka lisztből lesz egy nagy gáztepsivel és nem vékony
2022. jan. 22. 23:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!