Milyen szuper pizza receptetek van, amit könnyen el lehet készíteni és finom is?
Attól fugg mi a konnyu meg a finom. A bolti nekem nem dinom de az konnyu. A fortéból rendelni ugyanez. Ha bedagasztok egy pizzatésztát az nekem konnyu, másnak nem biztos. Viszont finom.
Mi dagasztva csináljuk limara pizza receptje alalján. Ketchup és suritett paradicsom kevereke, oregano, trappusta es valamilyen feltet kerul ra. Pl sonka-ananasz, szalami, kolbasz, tonhal-fott tojas
én jaime oliver pizzatészta receptjét csinálom. kerek pizzasütőm van (olyan 30cm átmerőjű), 250g lisztből 1 pizza, 500g lisztből 2 pizza lesz így, vékonyabb tésztával.
feltét: sűrített paradicsom megszórva oregánóval és bazsalikommal vagy tejszín sóval borssal. erre teszem a reszelt sajtot, majd a többi feltétet, szalámi, sonka, sült csirkemell, gomba, bacon, kukorica, bab, hagyma, fokhagyma, hántolt natúr napraforgómag, póréhagyma, brokkoli, bármi amihez épp kedvünk van.
nekem ez a tészta a kedvencem, pikkpakk megvan, gyorsan megkel. 250fokra előmelegített sütőben sütöm 10-15 percig, nagyon tuti 👌
van, hogy sajtkrémet keverek össze tejszínnel az alapnak, vagy a tésztát túlnyújtom a formán és sajtot teszek a széléhez, ráhajtom a túllógó részt és kész is a sajtos szélű pizza :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!