Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek is furcsa hogy...

Szerintetek is furcsa hogy valaki 20 éves már, de még sose ette megsütve a szalonnát?

Figyelt kérdés
Barátnőm még sose evett sülve szalonnát, ma mondta az durva:D Amugy nem vega csak ilyen fényevő családban él.

#szalonna #evés #sose evett
jan. 19. 12:33
1 2 3
 1/21 Katona Dius ***** válasza:
100%

Nem evett szalonnát, vagy sült szalonnát nem evett?

Amúgy vannak olyan emberek, akik szerint a szalonna, hurka, stb. proli kaja és egy falatot nnem hajlandó enni belőle. Nem baj, több marad nekünk :D

jan. 19. 12:40
 2/21 A kérdező kommentje:
nyers szalonnát se evett még soha:D
jan. 19. 12:41
 3/21 A kérdező kommentje:
családjukban mindig valami édes az ebéd vagy nem is ebédelnek csak megesznek egy szenyót.
jan. 19. 12:42
 4/21 Katona Dius ***** válasza:
100%

Mint mondtam, vannak ilyenek. Persze más, ha valaki olyan okok miatt nem eszik, mert gondot okoz (epe vagy hasonló problémák), de sokan tényleg proli kajának gondolják. Ismerek olyat, aki pl nem hajlandó zsíros kenyeret enni, mert azt csak a csórók eszik. Nem mondom, hogy minden nap azt falom, de nekem pl néha jól esik.

A szalonna meg jöhet bármikor, sütve is nyersen is :D

jan. 19. 12:43
 5/21 Katona Dius ***** válasza:
100%
Szandó mellé pont jó lenne a szalonna.
jan. 19. 12:44
 6/21 Katona Dius ***** válasza:
100%
*Szendó
jan. 19. 12:45
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
Nincs ebben semmi fura, nem értem, hogy miért teszel úgy, mintha ez valami alapvető, sőt, kötelező dolog lenne.
jan. 19. 12:47
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg vallásban nem esznek disznó húst. Rengeteg helyen nincs disznó vagy, annyira nagy a szegénység, hogy még húsra sem telik. Szóval ez nem igazán fura...
jan. 19. 12:50
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos neked is van olyan étel, amit még nem ettél. Én például 33 évesen nem ettem még halászlevet. Mindenki azt eszik, amit szeretne, nincs abban semmi rossz/furcsa ha valaki x dolgot nem evett.
jan. 19. 12:50
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy furcsa, már jó pár évtizede túlvagyunk azon a korszakon, amikor minden városi embernek volt falusi rokona, akitől kapta/vette a háztájit.
jan. 19. 12:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!