Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek is furcsa hogy...

Szerintetek is furcsa hogy valaki 20 éves már, de még sose ette megsütve a szalonnát?

Figyelt kérdés
Barátnőm még sose evett sülve szalonnát, ma mondta az durva:D Amugy nem vega csak ilyen fényevő családban él.

#szalonna #evés #sose evett
jan. 19. 12:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%
Gondoltam hogy valami kiscsaj, elég gázok a tízen-huszon éves lányok. Szerintem tök ciki együtt lenni velük.
jan. 19. 13:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az élet. Az ember hozzá van szokva bizonyos dolgokhoz, másokhoz meg majd később esetleg hozzászokik, ha megismeri őket.
jan. 19. 13:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem furcsa, de nem baj.

Direkt nem eszik, vagy csak nem került rá sor?

jan. 19. 13:50
 14/21 anonim ***** válasza:
Ja hogy te még Ott tartasz hogy fura vagy ciki hogy nem.evett szalonát.
jan. 20. 05:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szülei nem fogyasztották akkor lehet ezért.

Nem volt lehetősége kipróbálni.

jan. 20. 08:11
 16/21 anonim ***** válasza:
A vejem 26 évesen evett először töltött paprikát, meg toroskáposztát. A szülei nem főztek ilyet.
jan. 22. 13:37
 17/21 A kérdező kommentje:
16: na az is egy durva dolog...
jan. 22. 13:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Nézd, míg gyerekkoromban Nagyapámhoz eljártam, addig mindig sültszalonnát ettem, mert az Öreg hagyta leégni a tüzet a sparheltban, és amikor már csak parázs volt, akkor egy spéci fémnyárson még télen is csinált nekem sültszalonnát, és csepegtetett kenyeret lilahagymával, és azt én nagyon szerettem. Most, 50 évvel később ha megkívánom, csak a macera van vele, főleg télen. Eleve indukciós tűzhely van. Levágok egy szelet szalonnát, beirdalom, elkezdem pirítani a serpenyőben. Szép kakastaréj lesz belőle, de ha lefedem megpuhul. Ha nem fedem le, valahogy eljárja az egész házat a szag, hiába megy ezerrel az elszívó. És a tűzhely felülete is tiszta fröcsögés lesz. Szóval a kaja után pucolhatom a tűzhelyet, és szellőztethetem a házat. (Amúgy még ezekből a szar bolti szalonnákból is finom, és szeretem. Csak ez a macera ne lenne vele.)
jan. 23. 14:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Nagyon falusinak kell ahhoz lenni, hogy valaki furcsának találja, hogy mások nem esznek magában szalonnát.

Csak édeset főzni illetve szendvicset enni főétkezésekre már inkább az.

jan. 23. 18:42
 20/21 A kérdező kommentje:
városban élek.
jan. 23. 19:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!