Ettetek már egy napig csak egyféle ételt? Pl. egész nap csak csokit vagy csak rántott húst.
Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 19:44
1/9 anonim válasza:
Igen. Nem is egyszer. Van egyfajta diéta, amikor napokig zsíroskenyeret eszel. Csóróság a neve. :)
2/9 anonim válasza:
Hajjajj :D terhesen napokig csak sültkrumplin éltem. Minden más visszajött
3/9 anonim válasza:
Biztos volt ilyen sokszor. Nagyon rá tudok állni egy-egy kajára. Nálam még olyan sem jelent gondot, hogy reggelire főtt ételt enni. :)
4/9 anonim válasza:
Egy napig? Évek ota ugyanazt eszem kb
5/9 anonim válasza:
Amiket nagyon szeretek.
Pl. nyáron, tojásos lecsó.
Vagy zúzapörkölt. Ha egy jó nagy adag meg van csinálva, gond nélkül megeszem reggeli, ebéd, vacsorára.
Meg gyerek koromban a gyümölcs, bár azt vegyesen ettem.
Hol az egyik fára másztam fel, hol a másikra, hol a szomszédéra... :D
Haza se mentem egész nap, csak jártam, keltem, ettem amit menet közben találtam. Xd Ha nem a fákon mászkáltam, akkor lent volt még egres, ribizli, málna, földieper... éppen mikor mi érett be.
7/9 anonim válasza:
Általában 1-2 hétig ugyanazt eszem, ekkor megunom és átállok másra. Pl ugyanolyan melegszendvics minden étkezésre...
8/9 anonim válasza:
Még sohasem, bár egy csokinapot el tudnék viselni, reggelire egy tábla csoki, ebédre egy óriás tábla csoki, vacsorára egy tábla csoki.
9/9 anonim válasza:
Nem mivel nem vagyok ökörállat, hogy egész nap 1 dolgot egyek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!