Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ettetek már rántott csokit?

Ettetek már rántott csokit?

Figyelt kérdés

Én ma azt csinálok ebédre.:D

Annyira imádom.

Tudom furán hangzik,de tényleg finom.

Az angoloknál amúgy nagyon elterjedt étel "fried chocolate" néven,de inkább csak mars csokiból csinálják.

Kóstoltad már?Vagy megkóstolnád?:)

2010. dec. 8. 08:06
 1/8 anonim válasza:
Én már ettem.Rántott Sickers-t.Amerikaiak csinálták.Valami fahéjas morzsába forgatták bele vagy nem tom, de nagyon finom volt.
2010. dec. 8. 08:28
 2/8 anonim válasza:

Én még sosem ettem de nagyon kiváncsi vagyok.El sem tudom képzelni.A kettő együtt nekem valahogy nem kóser.

rántott+csoki=?? : )

2010. dec. 8. 08:31
 3/8 anonim ***** válasza:

gondolom nem szó szerint rántott, tehát nem panírral tudom elképzelni, hanem egy sűrű palacsintatésztával. jól gondolom?

Finomnak tűnik, de eszméletlen hizlalónak is, mint ahogy az amerikai kaják többsége.

2010. dec. 8. 08:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, de ennék. Hogyan csinálod? Érdekel a dolog :)
2010. dec. 8. 09:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, lehet kipróbálnánk :D
2010. dec. 8. 17:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Örülök,hogy érdekel :)

Én így csinálom:

2tojást egy deci tejjel felverek,és teszek bele annyi lisztet,hogy elég sűrű legyen,aztán belemártom a csokit,és kisütöm nő,forró olajban.

Vagy úgy is szoktam,hogy tojásba mártom,aztán lisztben bepanirozom,és megint tojás.

Remélem ízleni fog,ha kipróbáljátok ;)

2010. dec. 8. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Én először rántott csirkét olvastam és csak bámultam a monitorra, hogy lehetsz ennyire degenerált. Aztán rájöttem, hogy én vagyok degenerált. :)))
2010. dec. 16. 13:07
 8/8 anonim válasza:

Ez izgin hangzik. Egyszer ki kell próbálni, hiszen abszolút csokifüggő vagyok XD

[link]

2011. jan. 4. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!