Szerintetek mennyire durva, hogy paprikáskrumplit 6.500-7.000 Ft -ból sikerült csinálnom?
Figyelt kérdés
Mondjuk nem kicsi adag, igazából 6 főre.2022. máj. 14. 14:55
21/28 anonim válasza:
Igen, nekünk a minap a füstölt csulkos bableves jött ki 6000 Ft-ból, agyrem..
22/28 anonim válasza:
#21 Az is szép.
Olyanról pedig ne beszéljünk, mint a marhapörkölt. :D
Én például 2900 Ft/kg áron tudok hentestől, de minap a SPÁR-ban 4490 Ft volt az 1 Kg marhahús.
23/28 A kérdező kommentje:
Pár hete halászlét 6 főre több, mint 10.000 Ft-ból készítettem.
2022. máj. 14. 16:29
24/28 anonim válasza:
22 ráadásul mi nem is a sparban veszünk húst, megvan a bejaratott kedvenc hentesunk évek ota, nyilván a legdragabb az egész piacon de nem is mocsingos meg zsíros a hús.
Mit szóljon akkor az ember ha pl tatárt akar😂 pedig azt most úgy megkivantam mert terhesen nem ehettem😂
26/28 anonim válasza:
Nekem paprika nélkül, paradicsom nélkül, és csak virslivel a feléből kijött volna. Illetve helyette csöpp paradicsomszósz és házi galuska.
28/28 anonim válasza:
nem soká még olcsó lesz, mégha pár éve rácsodálkozás is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!