Nagyon durva ez a mai napom?
Figyelt kérdés
r: kakaós csiga+ kakaó tejszínhabbal
e: 1 tábla oreós milka
utána kb. 30 g sós mogyoró meg egy csomag (100 g) ilyen halacska alakú sajtos rágcsa
Tudom hogy nagyon rossz, de csak ettem meg ettem nem is figyeltem az ízére szóval bezabáltam. Ezután bűntudatom lett és szobabicikliztem 1 órát. Nagyon nagyon durva ez a nap? Nem tudom hogy vacsorázzak-e? Sokszor van sajnos hogy ilyeneket eszem :( Van itthon egy csomó édesség és nem tudom megállni még akkor se ha nem vagyok éhes és nem is kívánom, de magamba tömöm
16/L 155 cm/ 50 kg
2014. dec. 9. 17:28
1/2 anonim válasza:
Ez egy nagy okádék volt. Semmi tápanyagot nem vittél be lány. Ez annyira elég, hogy semmire. Valami normális, fehérjét, vitamint tartalmazó ételt egyél még. Attól, hogy ez rohadt sok kalória, tápanyagilag egy nagy 0.
2/2 anonim válasza:
Rossznak nem rossz, de ehetnél valamit most már. Ez nem kaja csak mű vackok. Nem baj ha nassolsz, de ezek csak főétkezések után történjenek ne helyette. Lehet hogy nem is kívánnád őket ha rendes kaját ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!