Szerintetek mennyire durva, hogy paprikáskrumplit 6.500-7.000 Ft -ból sikerült csinálnom?
Gondolom ilyen mély vegán verzió, hogy nincs benne hús, csak vagy 2 kiló kolbász... :D
De még akkor se hiszem el!
Na, matekozzunk, írd le miből mennyi van benne, és mi mennyibe került! Hagy röhögjünk egy jót! :D
Nagyon durva lenne - ha igaz lenne.
Vagy esetleg egy 10 000 fős rendezvényre főztél?
Mondjuk az, hogy 6 főre, hát az is kérdés...
én kajáldákban is 2 fős tálra valót elpusztítok egymagam :D
de én, a bátyám, 3 jó étvágyú unokatesóm, meg 1-2 haverom is eszik 2x (akár olykor 3x annyit is) mint más :D
és egy kajálásra 6 főre, vagy hogy napokig azt eszitek? :D
nem mind1
emellett ha mondjuk a legdrágább kolbászból vágsz bele, mi létezik, akkor még lehet akár több is az... deee... valami ilyesmikben lehet a titok tán
Így az elszabadult árak miatt én is néztem, hogy mi a fasz :D
3 db paradicsom - 470 Ft
2 db paprika - 340 Ft
0,6 kg PICK Virsli - 1614 Ft
Piacon vett kolbász 1 kg - 2100 Ft
20-30 dkg Füstölöt szalonna - 600 Ft
SÁRGA ÉTKEZÉSI BURGONYA 2,5 kg- 1040 FT
1 csomag tarhonya házi jellegű - 600 Ft
Hagyma és fokhagyma - kb 200 Ft
Fűszerek voltak itthon: Majoranna, örült pirosparika, só, bors, fűszerkömény, paradicsom és paprika sűrítmény
+ keményítő és zselatin került bele :D
Lol, lehet röhögni :D
Az a durva, hogy csak finom alapanyagok megvétele volt a cél, nem az ,hogy prémium legyen. Szóval nyilván nem a legolcsóbb lecsókolbász került bele. De az a durva amúgy, hogy egy 4 fős családnak akkor simán lenne 3500 Ft egy paprikás krumpli.
Mai árakkal :D
Persze lehet mindenki nem tesz bele ennyi mindent, de én szeretem ilyen pörkölt szerűre készíteni és kicsit sűrű, szaftos lesz. Tényleg mint egy magyaros pörkölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!