Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha mikróba megmelegítem...

Ha mikróba megmelegítem forrásig a nyers tojást akkor menyi esélye van hogy szalmonella vagy avidin fertőzzön meg?

Figyelt kérdés
Tejbe kakaóval szoktam 2 tojást összeturmixolni.. aztán mikróban megmelegítem amíg forr. Így meghalnak a bacik vagy nem?
2010. szept. 17. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz,ha nem melegíted a turmixot,feltébe,ha a tojás friss. Nem kell mindentől parázni!
2010. szept. 17. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet olyan tojást kapni, amit eleve kezelnek szalmonella ellen. Mondjuk vagy másfélszer annyiba kerül.

De minek a tojás a kakaóba?

Tele van koleszterinnel.

2010. szept. 17. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
A szalmonella biztosan nem pusztul el. Tudomásom szerint nagyon ellenálló. 10 perc forralás szükséges legalább.
2010. szept. 17. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Meghalni biztos nem fogsz tőle, de tojásos kakaó? Fujj...
2010. szept. 17. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!