Mi határozza meg hogy a burgonya sütni vagy pürének jobb-e?
Figyelt kérdés
2022. márc. 17. 11:42
1/2 anonim válasza:
A keményítőtartalma, lisztessége, vagy van még erre pár szakkifejezés.
Leegyszerűsítve szokták A, B, és C típussal jelölni a kereskedelemben.
De persze ezen belül is több fajta van - de azt már csak a hozzáértők tudják megkülönböztetni.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!