A gyorsfagyasztott elősütött burgonyát olaj nélkül is berakhatom a sütőbe? Vagy ha egy kicsit beáztatnám az olajban és utánna tenném a sütőbe?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 14:02
1/6 anonim válasza:
Simán mehet olaj nélkül is. Épp az a lényege a sütőben sütésnek, hogy nem használunk hozzá olajat. Mondjuk az elősütöttben gyárilag van, de még így is jóval kevésbé lesz olajos, mint serpenyőben olajban kisütve.
2/6 anonim válasza:
Olajjal kell lespriccolni, és alá sütőpapírt tenni. Vannak olajsprayk, de azok olívaolajból vannak, az meg nem való semmilyen sütésre. Én összeráznám valamilyen tálba aminek van zárható teteje olajjal persze, és úgy tenném tepsibe.
3/6 anonim válasza:
miért kéne beáztatni...?? az már elősütött! Pont elég olaj van rajta. Simán betolhatod a sütőbe.
4/6 anonim válasza:
Én nem szoktam lespriccelni se olajjal, simán kiterítem sütőpapírom és úgy megy be a forró sütőbe.
5/6 anonim válasza:
Amit lehet olaj nélkül, sütőben sütni, annak rajta van a csomagolásán. Amelyiknek csak olajos sütés van a csomagolásán, az nem lesz jó sütőben.
6/6 anonim válasza:
Utolso az egyetlen ertelmes valasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!