Vettem egy csomo kacsacombot es mellet. Combokat mar megsutottem, paroltkaposzta es burgonyapure volt melle. Igen am de ott vannak meg a mellek (2 komplett dupla kacsamell) - nem szeretnem ugyan ugy elkesziteni, na de akkor hogy lehetne?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 17:17
1/5 Reaper777 válasza:
Melleket szalonnával tekerd be süsd meg. Párolt zöldséget mellé és vegyél hozzá fokhagymás saláta öntetet és a tányéra kitálalva öntsd le. (Csak egy ötlet)
2/5 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy gesztenyevel es gombaval fogom elkesziteni, de sotetben tapogatozom :)
2021. okt. 13. 21:27
3/5 anonim válasza:
Kacsához szalonnát tenni nem igazán jó, mert a kacsa ízét teljesen elnyomja.
Szerintem ami nagyon finom, ha a melleket megtöltöd -a mell két rétege közé tedd a tölteléket, ami a te esetedben lehet gesztenyés, gombás, kötözd meg, hgy megmaradjon a formája és úgy süsd meg.
4/5 anonim válasza:
A kacsamellel nagyjából csak annyit kell csinálni, hogy elfelejted a tipik magyar kartonpapírrá sütést és szép rózsaszínre hagyod a közepét. Rozmaring, só, bors, mellé valami jó szósz, narancs, yuzu, ilyesmi, köretnek lehet hozzá sütni sárgarépát, tököt, csinálni egy finom paszternákpürét, elég sok a lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!