Nem szeretem a sört, nem tetszik ez a kesernyés mellék/utóíze. Ezt miért nehéz megérteni?
Az antialkesz sem lenne gond, söt, az nem túl jó, ha csak röviditalkat iszol, mert az a leggyorsabb út az alkoholizmus felé!
De az,, hogy nem iszol sört, végképp nem probléma, ha vesznek, akkor ne idd meg, és kész!
Megszolnak?- Igen.
Kibeszel apad a faluban? - Város. És igen. Volt már rá példa.
Csunyan nez rad? - Igen.
Nem ertem...- Mostmár érted.
Addig mondod nekik, hogy köszi, nem szeretem, míg meg nem értik.
Egyébként az, hogy néha-néha iszol egy fél dobozzal, őket valószínűleg arról győzi meg, hogy te tulajdonképpen szereted a sört - ezért ajánlgatja apád.
Kibeszélnek, mert nem szereted a sört? Ha ez tényleg így van, akkor ez téged érdekel? Mit mondanának vajon rólam, aki még a szagát se bírom, de úgy sem, ha más issza??? :D
Legyél határozott! Állj ki magadért! Légy férfi! Állj oda apád elé és mondjad ki határozottan és magabiztosan; "A k**va isten b**sza meg! Figyelj apám! Én őszintén szeretlek téged (muszáj ilyen érzelmi töltet hogy a fater megenyhüljön) de értsed meg hogy utálom a sört inni, mert rühellem az ízét! Nyomass nekem páleszt helyette!" Vagy valami ehhez hasonlót. Lényeg a lényeg; legyen tököd! (Szerintem apád sem ítélne el emiatt.)
Mellesleg ami a kísérőt illeti, ajánlhatom a radlert (főleg a grapefruitosat) nem is sör de nem is üdítő, nem is keserű, de nem is túl édes, kiválóan üdít és oltja a szomjat, viszont nem tudsz berúgni tőle, valamint kiválóan passzol a legtöbb rövid mellé.
Én csak töményt és abból készült koktélt iszok, kutyát se érdekli, maximum az ára egy-egy koktélomnak.
Amúgy van élet a nagyüzemi Lager sörökön túl is, érdemes lehet próbálkoznod és kicsit kutakodnod, szigorúan a saját kulináris nézeteid tágítására. Szerintem akinek eddig baja volt veled annak továbbra is baja lesz ha nem álsz be a sorba, hanem kézen álsz.
Köszi a válaszokat.
Érdekesnek tartom némelyik válaszolót. Miután a moderátor törölte a kommentjeit, megváltozott a hangneme.
Ez felettébb megnyugtató. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!