Erős nátrium íze vagy nem is tudom kellemetlen mellék íze volt a dán szaláminak mitől?
Figyelt kérdés
Mindenesetre bevertem belőle 80grammot.
Máskor is megeszek ennyit ebből d e ist volt egy kis erősebb mellékíze az egyik szeletnek.
Mintha a nátriumot túltolták volna.
Lehet valami bajom?
2019. júl. 10. 16:51
1/13 A kérdező kommentje:
Kicsit hiponhonder típus vagyok még paranoias
2019. júl. 10. 16:52
3/13 anonim válasza:
Szent isten, milyen íze van a nátriumnak? És te azt honnan tudod? Uzsira nátriumot szopogatsz?
Menj pszichológushoz!
4/13 anonim válasza:
Nagyobb bajod nem lesz, mint amid már most is van..
5/13 anonim válasza:
Ha nátrium lenne bármilyen ételben, azt enm élné túl senki!
Szóval garantáltan nem nátrium-íze volt, viszont hogy te hipochonder vagy, az biztos.
6/13 anonim válasza:
Jobb az ilyennel vigyázni, legutóbb a joghurtomban argondarabkákat találtam, a cba-s zsömlének meg egyszer erős magnézium-utóízt éreztem, utána egy hétig fostam.
7/13 anonim válasza:
5-ös, üljél már kicsit vissza a biológiaórákra! Szerinted a nátrium méreg?
8/13 anonim válasza:
Mielött okoskodsz, olvass utána annak, mi a nátrium! Igen erös méreg, nedvesség hatására lngra lobbanó fém!
A nátrium-vegyületek egész más téma, az egyetlen, élelmiszerként használt nátriumvegyület a konyhasó, de attól az ételnek sós íze lesz és nem nátriumíze - mert ilyen nincs.
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Ez a nátrium nem tiszta nátrium, hanem nátrium-vegyületekben lévö nátrium ion!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!