Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lecsót hígabban vagy sűrübben...

Lecsót hígabban vagy sűrübben szereted?

Figyelt kérdés
Illetve csípős vagy nem?(ma ettem egy roma barátomnál, iszonyatosan finom volt) csipős, jó sűrű szaftos
2022. márc. 16. 17:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok sok hagymával és paradicsommal szeretem, natúr módon.

Tehát kolbász, szalonna, tojás, rizs és egyéb hozzávalók nélkül.

Egy kiskanál tejfölt néha keverek bele a főzés végén, attól olyan krémes lesz.

2022. márc. 16. 18:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hígabbat, majdnem mintha leves lenne. Sok tojással és jó csípősen.
2022. márc. 16. 18:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Sűrű, enyhén csípős.
2022. márc. 16. 18:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én zsírjára sütve, tojással. Lé nélkül.
2022. márc. 16. 18:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Csípősen, tojással, jó szaftosan.
2022. márc. 16. 18:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én elsősorban akkor szeretem, ha bográcsban, fatűzön készült. Jóféle kolbásszal és füstölt szalonnával. Természetesen enyhén csípősen. Nálunk az a szokás hogy a tojást mindenki maga rakja és süti bele utólag, amennyit gondol. Ha nagy ritkán van nálunk bográcsos lecsó, akkor általában annyit főzünk, hogy jusson is, maradjon is és mindenki tudjon vinni magával. Ha lenne benne tojás, hamar megromlana. Mi általában elég sűrűre főzzük.

(Ha viszont házilag készítem, akkor is mindig sűrűbbre főzöm, mert ezt szoktam meg gyerekkorom óta. Rizs nálam nem játszik, ha van, akkor nekem a kemencés kenyér passzol mellé, ugyanis jobban szeretek azzal tunkolni 🙂).

2022. márc. 16. 19:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
sürű legyen és tojással. és csak szárazkolbásszal, lecsókolbásszal vagy virslivel nem jó.
2022. márc. 16. 19:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Tojással, kolbásszal, nem csípősen egyáltalán, és jó hígan, szaftosan, hogy lehessen tunkolni.
2022. márc. 16. 22:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Sűrűn mindenképpen. Néha kísérletezem és dobálok bele dolgokat, száraz kolbásszal és juhtúróval elég újszerű és finom élmény.
2022. márc. 16. 22:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én hígabban szeretem, hogy lehessen tunkolni, illetve csípősen. Nem szeretem annyira a csípős ízt, de valahogy a lecsóba ad egy olyan jó plusz ízt, ami nélkül el sem tudom képzelni
2022. márc. 16. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!