Hogy lehet sürűbbé tenni a turmixokat, shakeket?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 21:29
1/5 A kérdező kommentje:
kicsit olyan pudingosra
2012. júl. 15. 21:30
3/5 anonim válasza:
A banán az rémes,nyúlós,olyan,mint a takony. És az íze sem az eredeti már turmixolva.Én alapból nem tejjel készítem a turmixot,hanem fagyasztott gyümölcsöt kevés cukorral és kevés vízzel "jégkásává" turmixolok,abba bele a kaukázusi kefírt.De a sima is jó,vagy natúr joghurt.Ha nem fagyasztottal készítem,akkor víz nem kell bele.Ez elég sűrű,attól is függ,mennyi benne a gyümölcs.Én 1/4-1/3 rész gyümölccsel készítem.
Régebben én is tejjel készítettem,aztán aludttej savójával.Mindegyik jó,de szerintem ez a kefíres változat a legjobb.
4/5 anonim válasza:
Főzés nélküli pudingporral, (pl Gála pudingpor) ,Hogy mennyit azt ki kell tapasztalni.
5/5 anonim válasza:
én darált dióval, mogyoróval, zabpehellyel és túróval szoktam csinálni és almával ez elég sűrűbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!