Milyen turmixokat lehet csinálni?
Szia!
Igen lehet gyümölcsból, szinte bármit bármivel keverhetsz! Nálunk a babán-barack-meggy turmix a nyerő.
Volt, hogy tettem a turmixba szines cukordarabkákat is.
Én ma próbáltam ki egy új turmixot. :)
Hozzávalók: ízlés szerint: meggy/cseresznye, körte, eper, epres vagy meggyes gyümölcslé, és gyümölcsös fagyi, ez is epres, vagy meggyes. Összeturmixolod, és kész is. Nekünk nagyon bejött. Ha gondolod kipróbálhatos ;) Sok sikert hozzá!
nekünk a banánturmix a kedvencünk
1tojás, cukor, tej, vanilliás cukor, banán
Én is tegnap próbált ki egy új turmixot:)
Recept:málna(mindegy mennyi),víz,kókuszreszelék,csoki.
Leturmixoltam a málnát,tettem bele 2teáskanál kókuszreszeléket,és két kocka csokit(táblásból) apróra vágva és pici vizet.Összeturmixoltam műanyag pohárba tettem és fagyit csináltam belőle...!!:)
Isteni volt!
Egyébként én már sok mindennel feldobtam a gyümölcsturmixot,pl.őrölt fahéj,rum aroma,csoki,kakaó(instant). Nekem mindegyik bejött:)
Bátran kísérletezz te is!
14/L
Mi tejet szoktunk összeturmixolni banánnal. Cukrot nem rakunk bele, illetve vaníliás cukrot egyet csak. Ha van itthon esetleg vanília fagyit. Attól különleges lesz.
Jókat olvastam itt, ki fogom próbálni. Sokszor azért nem merek akármit akármivel összeturmixolni, meg pláne tejjel nehogy aztán hasmars legyen belőle.
Például én nem tudom, hogy a sárgabarackot össze lehet turmixolni tejjel? A héját le kell venni ha igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!