Az avokado-nak milyen íze van ?
Még sosem vettem, de 400 Ft/db árban nem ártana, ha valami kulináris élvezetet is kapnék. Savanyú, vagy édes ?
A zöld részét le kell hámozni ?
A magot is meg lehet enni ?
A héját és a magját nem tudod megenni.
Az íze valóban nem túl erős, inkább az állaga a fontos, ami krémes.
Nem édes, nem savanyú. A hétköznapibb gyümölcsök közül talán a banánhoz áll a legközelebb, csak nem édes.
Szerintem nagyon finom, gyakran veszek. Én kenyérre kenve eszem, krémnek elkészítve.
Ha még sose kóstoltad, 400Ft-ot megér, hogy megtudd. Olvass utána, hogyan válassz pont jót.
Az avokádót nem gyümölcsként fogyasztják, hanem zöldségféleként, tehán nem édes, nem gyümölcsös, de nem is erre való, illetve nem ízbomba, hanem kellemes, de nem túl domináns íze van.
Kenyérhez szokás fogyasztani, csak szeletekben rákenve és megsózva, vagy guacamole-t készítve belöle, illetve salátákba teszik.
Rengeteg vitamin és ásványi anyag van benne, ezért nagyon egészséges, illetve aránylag több nagyon egészséges növényi zsiradékot is tartalmaz.
Viszont csak akkor érdemes megvenni, ha érett, mert éretlenül fanyar, kellemetlen íze van, és ha nem túlérett, ütödött, mert akkor megint nem jó ízü.
Semleges íze van. Magában nem is szeretem, csak sóval, borssal, citrommal.
Héját es magját nem.lehet megenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!