Ha még zöld az avokádó, de nem barnul, hanem a végein rohadni látszanak várjak még míg megbarnul, vagy tönkre fog menni?
Figyelt kérdés
Az egyik, ami rücskösebb volt, pár nap alatt bebarnult és remek krém lett belőle. A többi még zöld (sötétzöld, világosabb zöld, rücskös, sima, itt-ott némelyik sárgás, de elég keménynek találom mindegyiket). Csak félek, hogy megrohad, mert elég sokat vettem belőle, de szinte mindegyik más - nem egy helyen vettem, talán más fajták.2019. máj. 10. 19:04
1/1 anonim válasza:
Az avokádónak NEM KELL bebarnulnia, akkor már nem jó!
Zölden kell puhának lennie.
Ha meg a végei rohadnak, akkor én végképp nem ennél belöle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!