Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ízű az avokádó?

Milyen ízű az avokádó?

Figyelt kérdés
Sosem ettem még, és amúgy zöldség vagy gyümölcs?

2018. aug. 24. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem friss dió íze van.
2018. aug. 24. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Úgy önmagában nem sok íze van, kicsit talán vajas-diós ízt lehet érezni, de ezért is szokták ízesíteni. Készíthető padlizsánkrémhez hasonló módon, vagy lehet salátákba, salsákba is tenni, meg még van egy csomó más recept tá.

Botanikai szempontból gyümölcs, de felhasználás szempontjából tekinthetjük zöldségnek és gyümölcsnek is.

2018. aug. 24. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Egyszer vettem, számomra inkább zöldség volt. Salátába tettem, de nekem nem ízlett, mert túlságosan zsírosnak tűnt és 2-3 kis szelet után undorom lett.
2018. aug. 24. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az avokádó gyümölcs, enyhén diós, vajas íze van.

Az egyik kedvencem, sósan és tortakréként is.

2018. aug. 24. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon finom lágy, krémes állagú. Az ízét nehéz bármihez is hasonlítani, elég natúr de kellemes íze van, inkább édes, mint sós.
2018. aug. 25. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!