Mit főzől ma? Semmihez nincs kedvem.
Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtök, sosincs kedvem semmit megfőzni, nem tudom miért, de utálok főzni, ma sem tudom mit csináljak, pedig itthon vagyok home officeban és még talán időm is lenne, nem délután kell munka után.2022. febr. 23. 09:03
21/36 anonim válasza:
Ami szerintem szuperjó és nem teljesen megszokott, de rettentö finom:
22/36 anonim válasza:
Én már tegnap főztem, pulykamellből babgulyás de inkább főzelék állaga lett. Ahhoz eszem majd bagettet. És utána egy sajttortát ami hétvegéről maradt
23/36 anonim válasza:
Majonézes kukoricasaláta, fasírt, rizibizi
25/36 anonim válasza:
Tegnapról maradt maradékokat eszünk. Kis krumplipüré, abból krokett lesz, sajtos dios karajszeletek és kovászos uborka
26/36 anonim válasza:
Semmit. Lecsó készült tegnap,abból van még
28/36 anonim válasza:
A gyerek palacsintát akar. Neki túrós lesz, én meg beleteszem a tegnapi pörköltet
29/36 anonim válasza:
en nemreg fedeztem fel a pasta grammar youtube csatornat youtubeon (van weboldaluk is). autentikus olasz kaja, nagyon erthetoen elmagyarazva
30/36 anonim válasza:
Tegnap rizses lecsót csináltam kolbásszal, ma borsólevest májgaluskával. Mind a kettő gyorsan megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!