Mit főzől ma? Semmihez nincs kedvem.
Nekem is van amúgy itthon mirelit kaja, mirelit rántott hús, rántott csirkemáj, meg hasonlók. Tudok rendelni is, csak már nem nagyon akarok, mert korábban sokat rendeltem és 2-3 főre azért nem olcsó, főleg úgy, ha van a fagyóban hűtőben csomó főznivaló úgy eléggé idegesítem saját magam ha rendelek, szóval most megfogadtam, hogy nem rendelek ha nem muszáj :D
De kb sosincs kedvem főzni, nem csak most, egyszerűen x év után sem bírom megszeretni. Irigylem aki szeret főzni.
Sphagetti Carbonara lesz ma itthon az ebéd :)
. (remélem jól írtam)
Frankfurti leves, tárkonyos csirkeraguleves, brokkoli krémleves
Sóska főtt tojással, rakott krumpli, töltött paprika, ffásírt zoldborsofozelekkel, hagymás tarja zoldbab fozelekkel, varbonara spaghetti, bolognai spaghetti, garnélás rizotto, ránott szelet kukoricás kolessel, tartárral, gyros hus zoldsegekkel, sult krumplival vagy tk tortillával, fetás paradicsomos tészta, brassói
Palacsinta, turogombic, császármorzsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!