Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinaljak, ha mar lassan...

Mit csinaljak, ha mar lassan semmihez nincs kedvem?

Figyelt kérdés
Kezdek aggodni... Abbol allnak mostansag a napjaim, hogy felkelek, elmegyek iskolába, beszelgetek a barataimmal, aztan hazajovok, ha ugy van elkisernek vagy en oket, aztan befekszem az agyba, eszem. Es kesz vege... Ennyibol all a napom. Ha meg kimegyek 1 oracskara akkor is arra gondolok h de jo lenne vissza menni es telefonozni. Mar szinte kenyszerbol megyek ki az udvarra... Most barataimmal sem tudok talalkozni mert kva hideg van, pedig az jol jonne. Tudnatok tanacsokat adni, hogy kicsit felpezsditsem az eletemet, ne legyenek monoton napjaim? Utalom mar ezt es tisztaban vagyok vele, hogy ez nincs rendben igy....
2022. febr. 4. 23:33
 1/7 anonim válasza:
88%
Vegyél magadnak két kiscicát és akkor tudsz velük játszani vagy figyelheted, hogyan játszanak! Nekem van 3, sose, hagynak unatkozni, állandóan keresnek, ölembe ülnek, dorombolnak, dörgölőznek és várják a mókázást, a hatalmas játékokat.
2022. febr. 5. 00:43
 2/7 anonim válasza:
100%
Próbáld magad tökön rúgni! Az egy jó darabig lefoglalna
2022. febr. 5. 02:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Hat figyu, itt csak az a problema h lany vagyok de koszonom a tippet 2-es ;)
2022. febr. 5. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézz körül a lakásban. Hátha találsz egy szőnyegrojtot, amit meg kéne igazítani.
2022. febr. 5. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Sportolj valamit.
2022. febr. 6. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"mar lassan semmihez nincs kedvem"

Akkor ne csinálj semmit, vagy csináld kedv nélkül. Mindegyiknek megvan az előnye.

2022. febr. 7. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Hideg van??? Lemaradtam volna valamiről? A hideg az a -20 -30 fok.

Bár gondolom neked is kint van a bokád és nincs normális téli ruházatod, se aláöltözeted. Gondolom a tavaszi cuccokat hordod egy vékonyabb kabáttal. :D

A telefon a kapcsolattartás eszköze. Kapcsolati igényed van, ami normális akkor is ha túlzó. Ez persze valóban kóros telefonhasználatban és várakozásokkal teli semmittevésben merül ki leginkább. Szerintem meg kéne próbálnod otthon is beszélgetni, vagy ellenni a családtagjaiddal is. Esetleg lehetne hobbid is.

2022. febr. 10. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!