Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha semmihez...

Mit csináljak ha semmihez nincs igazából kedvem?

Figyelt kérdés

Nekem is van álmom, de nyilván az nem lehetséges...( Álom életem) szóval ami reálisabb hogy tanulok, diplomát szerzek, munkatapasztalatot stb.

De úgy vagyok a pályákkal amiket kiválasztottam magamnak hogy néha teljesen elmegy a kedvem tőle. Nem igazán akarom rászánni az életem, semmi "munkát" nem akarok.

2021. nov. 16. 00:52
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

A tétlen kezeknek az ördög ad munkát.

Jobb ha te választasz, mintha kényszerpályán mozogsz. Ha nem finanszíroznak, akkor valamit csinálnod kell.

Van egy ismerősöm, aki ugyanígy gondolkodott, majdnem hajléktalan.

2021. nov. 16. 00:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát ezzel nem sokra megyek. Ez is kényszerpálya... Engem nem a hajléktalanság veszélyeztet, csak hogy értsd a kérdést. Csak szeretnék kezdeni az életbe valamit.
2021. nov. 16. 01:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor miért nme kezdel? Fogalmad sincs mit szeretnél? Akkor derítsd ki!
2021. nov. 16. 01:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Szerinted mit csinálok?

Semmi nem köt le, max ha nagyon kéne pénz, elmennék 2 hónapra futárnak, de azt sem csinálnám tovább...

2021. nov. 16. 01:07
 5/8 anonim válasza:
Ugyanígy voltam ezzel, de egy idő után kellett valamit csinálnom és több helyen gyűjtöttem tapasztalatot, amiből ki tudott alakulni miben is érzem jól magam. Természetesen ez még biztos változni fog, de ebben az életben mi nem...
2021. nov. 16. 01:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez is egy megoldás. Van amikor ez a megoldás. Menj el futárnak, aztán majd közben figyeled magad mit szeretnél inkább, akkor elmégy oda stb stb
2021. nov. 16. 01:11
 7/8 anonim ***** válasza:

"Nem igazán akarom rászánni az életem, semmi "munkát" nem akarok."

A viszonyom hiába van meg a munkához, ha a szervezetem nem kívánja!

https://www.youtube.com/watch?v=4pjTSaCNmj8

2021. nov. 16. 02:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan tudomány, bármi terület ami tartósan leköt, amit szívesen csinálnál.
2021. nov. 16. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!