Melyik az a TOP 3 étel, amit nem tudtok megenni?
Nekem a sárgaborsófőzelék, a véres hurka, és a lecsó.
Nektek melyik az a 3 étel, amelyik dobogós helyen van az általatok nem szeretett ételek között?
Nem vagyok. :D
De valóban kevés húst eszek.
“Attól leszel felnőtt, hogy felfogod a receptet ismerve, hogy amit látsz az répapüré, nem hányás. Ha erre képtelen vagy, menj pszichiáterhez.”
Szerintem sokunknak vannak a felsorolt ételekből ítélve negatív menzás élményei, amik tudat alatt is előjönnek, ha meglátjuk az adott ételt, hiába nem az iskolai menzán kutyulják össze. Ezekkel nem lehet mit csinálni. Az ízléssel sem. Gondolom, Te sem hallgatsz minden zenei műfajt, nem vagy regisztrált tagja minden politikai pártnak és nem hiszel 100+ vallásban sem. Pedig ezek is ízlésen alapulnak valamennyire felnőttként.
Nem mellesleg az ember nem attól lesz felnőtt, hogy mérlegelés nélkül mindent, mint a disznó, összeeszik.
Megmondom az őszintét, hogy top3 nincsen, csak top2 :D
Az első a mézes mogyoró. A kettőt egymástól függetlenül imádom, de valahogy együtt számomra olyan borzasztó íze van, hogy a hányinger kerülget.
A második pedig a pizzán a gomba. Amúgy szeretem a gombát, de a pizzát olyan szinten elrontja, hogy ehetetlen lesz.
"A kényeskedő hejcegnőknek 4 éves korukban nem mondták azt a szüleik, hogy lendüljenek túl az addig ismeretlen textúrán."
Én még pofont is kaptam gyerekként, ha nem ettem meg amit elém raktak.
Szerintem pont ezért lettem válogatós, és felnőttként messzire elkerülök minden kaját ami nem szimpi, mert végre megtehetem.
Alma ami belül porhanyós
Bármilyen állat lába(pl csirkeláb,köröm)
Sárgarépa főzve (van ahol nem zavar, pl répatorta, de a levesben lévő főtt répának a szagát is utálom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!