Melyik az a TOP 3 étel, amit nem tudtok megenni?
Nekem a sárgaborsófőzelék, a véres hurka, és a lecsó.
Nektek melyik az a 3 étel, amelyik dobogós helyen van az általatok nem szeretett ételek között?
Kocsonya
Minden olyan kaja ami a víz alatt őshonos
Ízeltlábúak és egyéb férgek
Kutya, macska....
#38 vagyok
Nekem a kocsonya épp hogy lecsúszott a listáról, azt megenném ha mondjuk máskülönben megverne valaki. A felsoroltaknál a verés is jobb számomra. :D
Grúziában egyszer elém tettek egy levesszerűen híg birkapörköltet, amit rengeteg friss tárkonnyal és a helyi éretlen (tehát nagyon savanyú) fosókaszilvával főztek össze. Egyedül azt hagytam azért ott, mert maga a recept volt egy tragédia, nem az elkészítés volt a rossz.
Ezen kívül nincs még másik kettő a háromhoz, mert nem vagyok egy felnőtt testébe zárt óvodás. Válogatósnak lenni 6-8 éves kor felett szánalmas. Javaslom pofozzátok fel a szüleiteket, amiért ilyen rosszul neveltek.
Azért, mert 3 ételt nem bír elfogyasztani valaki, nem lesz óvodás. Pláne, ha mellé 200-at ismer. Nekem a híresen durva mexikói és indiai konyhával sincsen semmi bajom például, de ha meglátok egy tányér vadast, ami számomra (szubjektív!) úgy néz ki, olyan íze van és a bűze is olyan, mint egy rakás hányásnak, nem tudok mit csinálni.
Felnőttek nem attól leszünk, hogy mindent megeszünk, amit elénk raknak, mint az oviban a menzán, hanem szabadon döntünk afelett, hogy mit szeretnénk enni.
"de ha meglátok egy tányér vadast, ami számomra (szubjektív!) úgy néz ki, olyan íze van és a bűze is olyan, mint egy rakás hányásnak, nem tudok mit csinálni.'
Ez valóban szubjektív mert bár látványra semleges, de számomra a vadas kifelyezetten ízletes étel.
"ami számomra (szubjektív!) úgy néz ki, olyan íze van és a bűze is olyan, mint egy rakás hányásnak, nem tudok mit csinálni."
Attól leszel felnőtt, hogy felfogod a receptet ismerve, hogy amit látsz az répapüré, nem hányás. Ha erre képtelen vagy, menj pszichiáterhez.
De a korábbi válaszokból csemegézve: paradicsom, gomba, hal, belsőségek, stb. A kényeskedő hejcegnőknek 4 éves korukban nem mondták azt a szüleik, hogy lendüljenek túl az addig ismeretlen textúrán. Mert ez a közös bennük, nem az íz. Úristen, a paradicsom vizes! Neee, ruganyos a gomba!
Felnőtt fejjel ezt nem felismerni és inkább büszkén kitartani mellette a valódi lelki szegénység jele.
popcorn (olyan szintem, hogy ettől a popcorn "szagtól" is öklendezek, élmény velem a moziba járás)
burgonyaszirom
marhahús bármilyen formában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!