Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik az a TOP 3 étel, amit...

Melyik az a TOP 3 étel, amit nem tudtok megenni?

Figyelt kérdés

Nekem a sárgaborsófőzelék, a véres hurka, és a lecsó.

Nektek melyik az a 3 étel, amelyik dobogós helyen van az általatok nem szeretett ételek között?

2022. jan. 18. 01:18
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
97%

Kocsonya

Minden olyan kaja ami a víz alatt őshonos

Ízeltlábúak és egyéb férgek

Kutya, macska....

2022. jan. 18. 15:20
 42/57 anonim ***** válasza:
100%

#38 vagyok

Nekem a kocsonya épp hogy lecsúszott a listáról, azt megenném ha mondjuk máskülönben megverne valaki. A felsoroltaknál a verés is jobb számomra. :D

2022. jan. 18. 15:29
 43/57 anonim ***** válasza:
65%
A felsoroltakon kívül itt van még plusz egy : Minden étel,amiben mazsola van. Utálom a mazsolát.
2022. jan. 18. 15:38
 44/57 anonim ***** válasza:
80%
Spenót, sólet, vadhúsok.
2022. jan. 18. 16:36
 45/57 anonim ***** válasza:
17%

Grúziában egyszer elém tettek egy levesszerűen híg birkapörköltet, amit rengeteg friss tárkonnyal és a helyi éretlen (tehát nagyon savanyú) fosókaszilvával főztek össze. Egyedül azt hagytam azért ott, mert maga a recept volt egy tragédia, nem az elkészítés volt a rossz.

Ezen kívül nincs még másik kettő a háromhoz, mert nem vagyok egy felnőtt testébe zárt óvodás. Válogatósnak lenni 6-8 éves kor felett szánalmas. Javaslom pofozzátok fel a szüleiteket, amiért ilyen rosszul neveltek.

2022. jan. 18. 17:58
 46/57 anonim ***** válasza:
93%

Azért, mert 3 ételt nem bír elfogyasztani valaki, nem lesz óvodás. Pláne, ha mellé 200-at ismer. Nekem a híresen durva mexikói és indiai konyhával sincsen semmi bajom például, de ha meglátok egy tányér vadast, ami számomra (szubjektív!) úgy néz ki, olyan íze van és a bűze is olyan, mint egy rakás hányásnak, nem tudok mit csinálni.

Felnőttek nem attól leszünk, hogy mindent megeszünk, amit elénk raknak, mint az oviban a menzán, hanem szabadon döntünk afelett, hogy mit szeretnénk enni.

2022. jan. 18. 18:25
 47/57 anonim ***** válasza:
93%

"de ha meglátok egy tányér vadast, ami számomra (szubjektív!) úgy néz ki, olyan íze van és a bűze is olyan, mint egy rakás hányásnak, nem tudok mit csinálni.'

Ez valóban szubjektív mert bár látványra semleges, de számomra a vadas kifelyezetten ízletes étel.

2022. jan. 18. 18:39
 48/57 anonim ***** válasza:
18%

"ami számomra (szubjektív!) úgy néz ki, olyan íze van és a bűze is olyan, mint egy rakás hányásnak, nem tudok mit csinálni."

Attól leszel felnőtt, hogy felfogod a receptet ismerve, hogy amit látsz az répapüré, nem hányás. Ha erre képtelen vagy, menj pszichiáterhez.

De a korábbi válaszokból csemegézve: paradicsom, gomba, hal, belsőségek, stb. A kényeskedő hejcegnőknek 4 éves korukban nem mondták azt a szüleik, hogy lendüljenek túl az addig ismeretlen textúrán. Mert ez a közös bennük, nem az íz. Úristen, a paradicsom vizes! Neee, ruganyos a gomba!

Felnőtt fejjel ezt nem felismerni és inkább büszkén kitartani mellette a valódi lelki szegénység jele.

2022. jan. 18. 19:06
 49/57 anonim ***** válasza:
69%

popcorn (olyan szintem, hogy ettől a popcorn "szagtól" is öklendezek, élmény velem a moziba járás)

burgonyaszirom

marhahús bármilyen formában

2022. jan. 18. 19:17
 50/57 anonim ***** válasza:
100%

Máj

Kocsonya

Rakott krumpli

2022. jan. 18. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!