Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik az az étel amit utálsz,...

Melyik az az étel amit utálsz, de azért néha mégis megeszed? Van olyan étel amit annyira utálsz hogy nem bírod megenni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A hús.Azon belül is legfőképpen a máj,bármilyen formában.És még a diós/mákos dolgok.
2021. nov. 21. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Nyers paradicsom,utálom, de jó a bőrömnek és létezik ehető paradicsom is
2021. nov. 21. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Savanyú leves. Asszem belsőségekből készül. Egyszer ettem, de öklendeztem tőle.
2021. nov. 21. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Disznósajt,rakott nyelv,pacal,szalontüdő. Pedig általában szeretem a belsőségeket,még a hagymás vért is.
2021. nov. 21. 16:44
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Pörkölt az, amit megeszek, ha más kaja nincs. Forralt tej, vagy tej vármilyen formája nem megy le a torkomon. Undorodom tőle. A pacaltól és belsőségektől is.
2021. nov. 21. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:
93%

KFC ből bármi ami csípős

Feketekagyló,

gvakamole szósz,

ruszli.

Ha meg is eszem ezek közül bármelyiket mert mondjuk éppen finom , akkor is hányás, vagy hasmenés a vége...

2021. nov. 21. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Tőkehalmájkonzervet is imádom, de azért a harmadiknak az olaját is meginni, már karcos, lehet visszaköszön, vagy hátul kiporlasztom :D
2021. nov. 21. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:
90%
Pacal, halak, rák, kagyló
2021. nov. 21. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!