Vannak olyan ételek, amiket ha megeszek 6:30-kor, akkor délután 2-ig elvagyok vele?
Marhahús készítmények. Mondjuk bevágsz egy steaket, vagy egy jó adag tatárbifszteket. Azzal elvagy délutánig.
De mi a baj azzal ha mások látják hogy eszel? Lehet nem is nézik hogy mit csinálsz.
Nem tudom, hogy mennyire súlyos az evés zavarod, mert én nem hívnám annak, ami nekem van. Én se szeretek mások, főleg idegenek előtt enni, de azért nálam túlzás, hogy egyáltalán ne tenném meg. Müzliszelet, banán, stb ezek pár falatból bekaphatóak. De vannak folyadék állagú "ételek" is, gondolok itt ivójoghurtra, kefir, gyümölcsturmixok(smoothie), fehérjeporból készült shake stb ezeket tényleg csak meginni kell, és egy lightosabb tízórait azért ezek is kitesznek.
Tudom, nem ez volt a kérdés, de azért gondoltam leírom. A főkérdésre válaszolva szerintem szinte bármi jó, amiből bőségesen be tudsz reggelizni. Én mondjuk inkább fehérjében gazdagabb reggelit javasolnék, az általában tovább eltelít, pl tojásos ételeket(főtt tojás előző nap is megfőzhető), de ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia.
inkább próbálj túllépni ezen
más is eszik. nem nassolsz amúgy se, csak eszel, azt meg kell, egy egy szendvics vagy valami nem sok
Kedves Kérdező, neked nem evészavarod van, hanem valamilyen mentális betegséged. Az evészavar az anorexia, bulimia.
Hogy nem tudsz mások előtt enni (de magadban igen) azt pszichológussal kellene rendezned. Volt a családban ilyen, tehát tapasztalatból beszélek. Az ő gondjának is volt "oka" a fejében.
Vagy kefírt,ivójoghurtot és édesítőszerrel szoktam mindent édesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!